Veenvaartfestival wordt groots gevierd

Emmen

In het weekend van 3 en 4 september vindt het Veenvaartfestival plaats, ter promotie van de Veenvaart. Met een gratis en gevarieerd programma hoopt de organisatie veel mensen naar de Spaarsluis in Oranjedorp te trekken.

Zaterdagmiddag treedt het mannenkoor Fanfaron op, die liederen zingt in vele talen. Die avond is het de beurt aan Emmenaar Chris de Roo en DJ Rieksie die volgens de organisatie een spetterend optreden verzorgen. Zondagmiddag treedt het smartlappenkoor Heerlijk Leed op en sluit Bert Hadders en de Nozems de middag af. Zaterdag en zondag kunnen mensen ook een gratis vaartocht maken op De Snikke. Opgeven via 0642843512. Aanwezigen kunnen zaterdag- en zondagmiddag om half 2 een gratis excursie van Staatsbosbeheer (met gids) volgen. Zaterdag op eigen fiets van Spaarsluis naar Koppelsluis en zondag is er een huifkarrit met de Veenlandexpress. Opgeven via 0653199389.

Auteur

Redactie