Luchtruim Emmen versierd met grote en kleine vliegers | Fotoreportage

Emmen

Het was afgelopen weekend weer genieten geblazen bij de Grote Rietplas in Emmen. De meest schitterende creaties vlogen door het luchtruim tijdens het Internationale Vliegerfeest - officieel geopend door de Emmer wethouder Bouke Durk Wilms. Het was dit jaar de 28e editie.

Verdeeld over het terrein van de Grote Rietplas waren verschillende exposities en demonstraties - zoals ‘nachtvliegeren’ - te bewonderen. De diversiteit is wat het vliegerfeest zo leuk maakt. Extra bijzonder is dat mensen van over heel de wereld Emmen bezoeken vanwege dit feest. Behalve de ‘klassieke vlieger’ aan een lijntje, waren er ook bestuurbare vliegers. Sommige vliegers trokken buggy’s voort en andere verplaatsten mensen over het water. De foto’s zijn gemaakt door Paul Barelds uit Emmen. Morgen in de papieren editie van uw weekblad een mooie fotopagina.

Auteur

Redactie