Open tennistoernooi bij CTC Coevorden

Coevorden

Op zaterdag 3 september start het Vince Design Open tennistoernooi op de banen van CTC Coevorden. Er wordt gespeeld in de categorieën 2 tot en met 9 en 55+ 6 tot en met 8.

Het toernooi staat open voor iedereen, dus ook voor tennissers die niet eerder aan andere toernooien hebben deelgenomen. De wedstrijden vinden plaats in de periode van 3 tot en met 11 september.

Zuidoosthoek Cup

Het Vince Design Open toernooi is het laatste toernooi van de Zuidoosthoek Cup, waarvan CTC Coevorden, LTV Vesna, TC Rackem en TC Bargeres de organisatie vormen. Een van de spelregels is dat deelnemers mee moeten doen aan drie van de in totaal vier toernooien. Degene die de meeste punten in drie toernooien heeft gehaald, wint de Zuidoosthoek Cup. Opgeven is al enige tijd mogelijk via de website www.toernooi.nl, maar kan uiterlijk tot donderdag 25 augustus (18.00 uur).

Auteur

Redactie