Gezamenlijk Zondagsblad met nieuwe kerkactiviteiten

Emmen

In september staat weer een nieuw kerkelijk seizoen voor de deur. Een jaar met nieuwe activiteiten en nieuwe kansen. Om hier een steentje aan bij te dragen komt het Gezamenlijk Zondagsblad op 11 september weer met een speciale editie. Thema: Deel je leven.

Een extra dik nummer, met inspirerende artikelen en veel kerkelijk nieuws. Dit blad is speciaal gemaakt om binnen, maar vooral ook buiten de kerk te verspreiden. Het benodigde aantal kan gratis worden besteld via de site: www.gezamenlijkzondagsblad.nl. Het Gezamenlijk Zondagsblad voor de Protestantse Kerk in Drenthe, Overijssel en Flevoland wordt vervaardigd door Topic Creatieve Communicatie. Het kerkblad informeert over ontwikkelingen in de kerk, theologie en samenleving en houdt rekening met verscheidenheid binnen de kerken en de lezerskring.

Auteur

Redactie