Masters Springen prooi voor Lennard de Boer | Fotoserie

Zweeloo

Paardensportfans moesten het een jaar zonder het Masters Springen Zweeloo stellen, maar afgelopen weekend was het weer zover. De elfde editie van het driedaagse evenement achter bistro Tante Sweel in Zweeloo begon vrijdagavond met een volleybaltoernooi en de bixiewedstrijden stonden zaterdag op het programma.

De voetjes konden die avond van de vloer tijdens het ruiterbal met de band Hooked on Red. Het Masters jachtspringen - de winst ging naar de jongste deelnemer Julia de Haas (14) - was zondag te bekijken vanaf de tribunes en de staanplaatsen. Het grote werk volgde ‘s middags met het hoofdnummer: het Masters Springen Zweeloo, dat werd gewonnen door ruiter Lennard de Boer - met zijn paard Zazou - uit De Wijk. De foto’s zijn vrijdagavond, zaterdag en zondag gemaakt door Monique Jonkman-Koolen uit Aalden.

Auteur

Redactie