Eerste voetbalkamp bij FC Emmen is onderweg

Emmen

Onder het motto 'leven als een echte prof' zijn bijna vijftig voetballers in de leeftijd van 6 tot 12 jaar maandag begonnen aan het eerste FC Emmen voetbalkamp.

Het voetbalkamp staat onder meer voor dribbelen, passeerbewegingen, schieten en scoren, trainen en wedstrijdjes spelen op de velden van SC Angelslo en in het stadion van FC Emmen. Elke deelnemer krijgt een eigen shirt en twee tickets voor FC Emmen tegen Almere City FC op maandagavond 22 augustus plus een kleine uitvoering van het echte FC Emmen shirt.

Speciale training

Maandagmiddag kregen de deelnemers een speciale training van de echte voetbalprofs van FC Emmen. De profspelers deden bijvoorbeeld diverse passeerbewegingen voor en er werden onderlinge partijtjes gespeeld. Het eerste voetbalkamp is tot en met vrijdag. Het tweede voetbalkamp start op maandag 22 augustus. Meer via www.sportingevents.nl/fcemmenvoetbalkamp.

Auteur

Redactie