Talenten groeien 'op' Erica

Erica

Een markt, clinics, workshops, kunst, lokale én natuurlijke producten plus veel muziek. Onder meer daarvoor staat de tweede editie van het Groeifestival in Erica.

Door Kristian Elders Aan de Peelstraat 60 is het zover op zaterdag 20 augustus van 10.00 uur tot een uur na middernacht en de entree is overal gratis. De organisatie biedt talenten een podium in de buitenlucht en dat is niet alleen op het gebied van muziek, weet Anja Tingen. “Er is ook sprake van onder meer kunst op 20 augustus”, weet de mede-organisator te vertellen. “Zo wordt er die dag een kunstmarkt gehouden. Alles staat in het teken van talenten laten groeien. Vandaar ook de naam van dit festival.”

Vier bands

Het grote podium is ‘s avonds vanaf 19.30 uur gereserveerd voor vier bands: Dolly en zien Tarrels, Ricky Rehab, Orange Fox en Farmer. Ook DJ Mazzel draait dan zijn plaatjes. Singer-songwriters zijn ‘s middags vanaf 14.00 uur aan de beurt. De namen die ‘s middags voor de muziek zorgen zijn zangeres Charlotte Landman uit Erica, Saint Martinez, Jef Hayman en de beste kampvuurmuzikant in Nederland: Wouter van der Wal. Daarnaast is er overdag een groot kidsplein met een luchtkussen. De muziek van ‘s middags gaat door tot ongeveer 17.00 uur en de markt komt rond de klok van 16.00 uur tot een einde. Het Groeifestival kan terugvallen op zo’n tien vrijwilligers. Meer informatie staat op www.facebook.com/groeifestival en de website www.groeihoeve.nl.

Auteur

Redactie