Legio bouwblokjes in Evenementenhal Hardenberg

Hardenberg

De imposante beurshallen van Evenementenhal Hardenberg worden volledig omgetoverd tot een waar legoparadijs. De metamorfose is nodig voor de komst van het legofestijn Bouwblokjes. Dit tweedaagse evenement - met onder meer bouwwedstrijden op het gebied van lego - vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 augustus.

Er wordt een markt ingericht, waar ontelbare legoblokjes te koop zijn. “Het is een gezinsuitje”, zegt Jos Warringa namens Evenementenhal Hardenberg. “Een ideale gelegenheid om in de zomervakantie een dagje weg te gaan. Het legofestijn is ook geschikt voor kinderfeestjes.” Entree kost vier euro en kinderen tot en met 2 jaar mogen gratis naar binnen. Tickets zijn te koop aan de kassa. Het festijn is van 10.00 tot 17.00 uur. Meer: www.evenementenhal.nl/bouwblokjes.

Auteur

Redactie