Zomermarkt bij woonvorm Veltman in Weiteveen

Weiteveen

Bij de woonvorm Veltman in Weiteveen wordt op vrijdag 26 augustus een zomermarkt gehouden. Er zijn van 10.30 tot 15.30 uur diverse standhouders aanwezig met onder meer woonaccessoires, glaskunst en houten producten.

Daarnaast is er een rommelmarkt aan de Ir. Biewengaweg 42. Ook klinkt er livemuziek en voor kinderen wordt een springkussen geregeld. Verder zijn er kramen met schepijs en broodjes hamburger en kunnen bezoekers van de zomermarkt terecht op het terras voor koffie, thee en gebak. De entree is gratis.

Verkopen

Spullen verkopen op de zomermarkt? Een plek zonder tafel kost 2,50 euro en een plek met tafel kost 5 euro. De opbrengst daarvan is ten behoeve van de bewoners van Veltman. Opgeven om te verkopen op de markt kan tot en met maandag 15 augustus via 0591-228535 of stuur een e-mail naar vs.activiteiten@treant.nl. De spullen uitstallen is op 26 augustus mogelijk vanaf 9.00 uur.

Auteur

Redactie