Holtingerhof viert 40-jarig bestaan met reünie

Emmen

Woonwijkcentrum Holtingerhof in Emmen, onderdeel van Treant Zorggroep, bestaat 20 september op de dag af veertig jaar.

Ter gelegenheid van dit jubileum is er deze dag een reünie. Oud-medewerkers, oud-vrijwilligers en huidige medewerkers en vrijwilligers van Holtingerhof zijn uitgenodigd voor deze reünie op dinsdag 20 september van 15.00 tot 17.00 uur in recreatiezaal de Brink in Holtingerhof. Opgeven voor de reünie kan bij Samantha den Hertog door te mailen naar s.denhertog@treant.nl of door te bellen naar 0591-228443. Aanmelden kan tot 1 september. De reünie vormt het startsein voor de feestweek van Holtingerhof. Woensdag 21 september is er voor de bewoners een Jordaanse bingo en donderdag 22 september een bonte avond. Vrijdag de 23e komt Willeke Alberti naar Emmen voor een optreden voor de bewoners van het woonwijkcentrum. Zaterdag 24 september wordt de feestweek afgesloten met een barbecue en drive-in-show voor alle medewerkers en vrijwilligers.

Auteur

Cindy Houwen