Vijfde Festival der Zoete Verleidingen in Sleen

Sleen

Het Festival der Zoete Verleidingen beleeft van 4 tot en met 6 augustus alweer de vijfde editie in Sleen. Er is volgens de organisatie sprake van een wachtlijst voor de wedstrijd taartenbakken, die 25 deelnemers kent op donderdag 4 augustus.

De taartpunten worden verkocht voor een goed doel: De Zonnebloem. Dat is een organisatie die ervoor zorgt dat ouderen in de regio een dagje uit kunnen. De locatie van het festival is opnieuw de tuin van Marjolein Kleine aan de Bommertsweg 2.

Entreeprijs

Het Festival der Zoete Verleidingen wordt gehouden op donderdag 4 augustus (11.00 tot 20.00 uur), vrijdag 5 augustus (10.00 tot 20.00 uur) en zaterdag 6 augustus (10.00 tot 17.00 uur). De entreeprijs voor volwassenen is 7,50 euro. Voor kinderen van 4 tot 12 jaar wordt 3,50 euro betaald. Meer informatie staat op de website www.festivalzoet.nl.

Auteur

Redactie