Stedelijk Museum Coevorden zoekt nieuwe vrijwilligers

Coevorden

Het Stedelijk Museum Coevorden kan alleen bestaan dankzij de inzet van vrijwilligers, die ervoor zorgen dat bezoekers gastvrij ontvangen worden. Om het team van vrijwilligers te versterken zoekt het Coevorder museum enthousiaste mensen, die hun steentje bij willen dragen aan het voortbestaan van een bijzonder stukje historie van Coevorden.

Als vrijwillige baliemedewerker of gastheer of gastvrouw van het museum werkt men ongeveer twee dagen per maand achter de balie van het museum. Er wordt altijd samengewerkt met een of twee andere vrijwilligers. Daarnaast is het museum op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om (kinder) activiteiten te begeleiden of mee te helpen op het gebied van public relations, marketing of educatie. Meer informatie: info@museumcoevorden.nl, bel 088-0128315 of bekijk de vacaturebank in de gemeente Coevorden op de website www.mwcoevorden.nl.

Auteur

Redactie