Fietsen met gids door natuurgebied Bargerveen

Zwartemeer

Het internationaal natuurpark Veenland houdt op zondag 31 juli een zeventien kilometer lange fietstocht door het bijzondere natuurgebied Bargerveen. Er gaat een gids mee op de fiets door de fraai bloeiende heidevelden.

De tocht gaat door de drie deelgebieden van het Bargerveen en dus door afwisselende landschappen. De fietstocht start om 15.00 uur vanaf de parkeerplaats bij de boerderij van Staatsbosbeheer aan de Kamerlingswijk 83 oostzijde in Zwartemeer. De tocht duurt ongeveer twee uur. Deelname kost drie euro en kinderen tot 14 jaar gaan gratis mee. Aanmelden en meer informatie: e.bloeming@staatsbosbeheer.nl of bel met Erik Bloeming via 06-53199389. “Neem stevige schoenen en een fotocamera mee”, laat Bloeming weten. Meer: www.meetingnature.nl en www.natuurpark-veenland.nl.

Auteur

Redactie