Zandstrooisterloop en Kidsrun: recordaantal deelnemers verwacht

Schoonebeek

De organisatie wil de Zandstrooisterloop en Kidsrun op vrijdag 26 augustus aantrekkelijker maken voor de deelnemers en het publiek. De route wordt - ten opzichte van voorgaande jaren - enigszins aangepast.

De Europaweg wordt in het centrum van Schoonebeek deels afgesloten. Daardoor starten en finishen alle deelnemers op de Europaweg. Doordat het aantal deelnemers de laatste jaren behoorlijk toeneemt, verwacht de organisatie - Loopgroep Schoonebeek en Schoonebeek In Actie - dit jaar een recordaantal lopers aan de start. Miss Emmen Dagmar von Pickartz levert haar bijdrage door middel van het startschot en daarnaast verzorgt zij de prijsuitreiking. Eerst is sprake van de Kidsrun, waarna de Zandstrooisterloop volgt. Meer informatie staat op de website www.loopgroepschoonebeek.nl.

Auteur

Redactie