Reünie van voormalige HBS Emmen

Emmen

De reünie van de voormalige rooms-katholieke HBS Emmen wordt gehouden op zaterdag 15 oktober. De school werd in 1959 opgericht met een handjevol leerlingen. Tegenwoordig heet de school het Carmelcollege Emmen.

De reünie is vanaf 14.00 uur aan de Wendeling 59. Dat is de huidige locatie van het Carmelcollege. Naast een borrel en een maaltijd worden bijzondere bijdragen aan de reünie geleverd worden door de oud-leerlingen Ben Feringa - een wereldspeler in de organische chemie - en Gerard Stout. Hij is een literaire bekendheid en winnaar van de Culturele Prijs van Drenthe in 2014.

Herbeleven

De initiatiefnemers van de reünie zijn de oud-docenten Han van der Krogt en Jan van der Meer. Zij willen graag nog één keer het verleden van de HBS herbeleven. Iedereen die tussen 1959 en 1974 op de HBS Emmen - en later KDC - zat, kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar reunie.rkhbs@gmail.com. Na aanmelding wordt het programma toegestuurd.

Auteur

Redactie