Reünie Emmer Statenschool op 24 september

Emmen

Het hing al jaren in de lucht: een reünie voor alle lichtingen van de meao, mds en lds die in de eind zestiger jaren, maar ook in de zeventiger, tachtiger en begin negentiger jaren zijn opgegroeid met de Statenschool in Emmen. Dit jaar is het tien jaar geleden dat de vorige reünie is geweest.

Hoogste tijd volgens de organisatie - een groep vriendinnen bestaande uit Annelies Slagman, Ina Wubkes, Marilu Cusano, Marjolein Slagman, Annie Ramaker-Grevinga en Yvonne Veenhoven - om nog eens een feest te organiseren. Als locatie hebben zij het Atlas Theater vast weten te leggen.

DJ Ivo

De reünie is op zaterdag 24 september vanaf 20.00 uur. Het programma staat nog niet helemaal vast, maar op dit moment is de band Memphis Maniacs vastgelegd en DJ Ivo komt plaatjes draaien uit de jaren zeventig, tachtig en negentig. Kaarten voor de reünie zijn verkrijgbaar via de website www.reuniestatenschool.nl.

Auteur

Redactie