Zomermarkt in Gees sfeervol als vanouds | Fotoserie

Gees

In het esdorp Gees hadden de vele bezoekers van de jaarlijkse zomermarkt donderdagavond niets te klagen over het weer. Net als de laatste jaren was het dan ook lekker warm in de Oude Steeg en Schaapveensweg. Er stonden ruim honderd kramen.

In het oudste deel van Gees was van alles te zien, te kopen, te proeven en te beleven. Kinderen hadden plezier op een bungee trampoline en werden vermaakt door een clown. Piratenkoor 't Zwarte Gat uit Zuidwolde en ook accordeonisten brachten de nodige muziekliefhebbers in vervoering aan de Schaapveensweg.

Tour d'Hollande

Radio 1 kwam langs om het programma Tour d'Hollande uit te zenden vanaf de markt. Te gast waren de directeuren Dirk Mulder van Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Frankwin van Beers van Wildlands Adventure Zoo in Emmen.

Auteur

Redactie