Winnaars beachvolleybaltoernooi verdelen 4500 euro | Fotoserie

Erm

De 21e editie van het beachvolleybaltoernooi op het Ermerstrand in Erm was zaterdag en zondag. Er deden 425 teams mee. De organisatie was in handen van de volleybalclub uit Sleen en Recreatiepark Ermerstrand. Prijzengeld: 4500 euro.

Onderdelen: A-Dames 2e divisie en hoger, A-Heren 2e divisie en hoger, B-Dames hoofdklasse en 3e divisie, B-Heren hoofdklasse en 3e divisie, C-Dames 1e en 2e klasse (2:2), C-Dames 1e en 2e klasse (3:3), C-Heren 1e en 2e klasse (2:2), C-Heren 1e en 2e klasse (3:3), D-Dames 3e en 4e klasse, D-Heren 3e en 4e klasse, E-dames recreanten zaterdag, E-dames recreanten zondag, E-heren recreanten zaterdag, E-heren recreanten zondag, F-Jeugd Meisjes 11-13 jaar en F-Jeugd Meisjes 14-15 jaar. Alle uitslagen staan op de website beach.vcsleen.nl. De foto’s zijn zondag gemaakt door Sabine van der Leek (www.nitimifotografie.nl) uit Benneveld.

Auteur

Redactie