Rubriek Spreekbuis | ‘En die homoparkeerplaats dan?’

Nieuw-Weerdinge

Het bericht over de vrijende recreanten bij de Kibbelkoele in Kibbelveen laat niet iedereen onberoerd. Lezer uit Nieuw-Weerdinge denkt er het zijne van en meent dat de harde maatregelen die daar zijn ingevoerd, doorgetrokken kunnen worden naar andere gebieden.

"Op zich vind ik het goed dat de vrijers en hun acties worden aangepakt", begint hij zijn relaas. "Ik verbaas mij er alleen over dat een soortgelijk iets elders wel wordt toegestaan.Ik heb het dan over de homoparkeerplaats aan de N34. Hier ontmoeten dagelijks mannen elkaar voor seks", zegt hij stellig. "Als ik dan lees dat ieder een eigen hobby mag hebben maar een ander hier geen last mee mag bezorgen, hoe zit het dan met deze categorie? Ik ben van mening dat ook een parkeerplaats niet gebruikt dient te worden voor dit soort activiteiten. Ook dit is een openbare gelegenheid die voor iedereen toegankelijk moet zijn en hoeft niet te worden ingepalmd door mensen met dit soort activiteiten." Is er ook een ontwikkeling die u aan de kaak wilt stellen of bent u juist tevreden over een verandering in uw gemeente? Laat het weten via zuidoosthoeker@ndcmediagroep.nl onder vermelding van ‘Spreekbuis’.

Auteur

Redactie