Ontzorgd Verhuizen nu ook in Emmen

Emmen

Een jong verhuisbedrijf uit Leeuwarden heeft een gat in de markt gevonden. Ontzorgd Verhuizen helpt senioren en instellingen bij een verhuizing.

Het bedrijf is sinds 4 juli ook in Emmen en omgeving te vinden. Het bedrijf verzorgt niet alleen de verhuizing van de inboedel, maar bijvoorbeeld ook de oplevering van de oude woning, schoonmaak, adreswijzigingen en het omzetten van tv, internet en telefoon. “Dat het ineens zo snel zou gaan, hadden we niet verwacht”, zegt Marc van der Veen. Hij is met zijn vrouw Simone de drijvende kracht achter de onderneming, die al enige jaren aan de weg timmert. “Een nieuw idee in de bestaande verhuismarkt neerzetten zonder marketingbudget is hard werken, maar we wisten dat de potentie groot was.”

Alice Weggemans

In 2011 ging Ontzorgd Verhuizen van start in Leeuwarden. “Ook al groeien we: het blijft bij ons in de eerste plaats draaien om oprechte aandacht en persoonlijk contact. Daarom zijn we in Emmen blij met verhuisregisseur Alice Weggemans. Met haar hebben we precies de verhuisregisseur gevonden waar we naar op zoek waren: oog voor mensen en een echte aanpakker”, zegt Simone van der Veen. “Eigenlijk voelde het direct als familie en dat is natuurlijk niet helemaal toevallig.” Meer informatie: bel 0591-703140 of 06-86809515, e-mail naar emmen@ontzorgdverhuizen.nl of surf naar de website www.ontzorgdverhuizen.nl.

Auteur

Redactie