Feestelijke zomermarkt in Gees

GEES

De jaarlijkse zomermarkt in Gees wordt dit jaar gehouden op donderdag 21 juli. Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij meer dan 100 kramen met gevarieerde en bijzondere koopwaren tussen de authentieke boerderijen in het esdorp.

Er is van alles te zien, te kopen, te proeven en te beleven. De markt begint om 18.00 uur en duurt tot 21.00 uur. De entree en parkeren is gratis. Kinderen kunnen zich uitleven op de bungee trampoline of een kijkje nemen bij de Clown. Voor volwassenen is er ook van alles te doen, geniet van een koud pilsje op het terras of van één van de lekkernijen van de markt. Muziekliefhebbers kunnen swingen bij piratenkoor ‘t Zwarte gat en de accordeonisten. Dit jaar komt Radio 1 de markt vergezellen met het nieuwe radioprogramma Tour d'Hollande. Het radioprogramma wordt live vanaf de markt uitgezonden tussen 19.00 en 19.30 uur op NPO Radio 1.

Auteur

admin