Samen aan Tafel voor Coevorder barbecue

Coevorden

Het vrijwilligersteam van Samen aan Tafel - met ondersteuning van Maatschappelijk Welzijn Coevorden - tekent elke eerste en derde dinsdag van de maand voor de organisatie van een gezamenlijke maaltijd voor belangstellenden. Elke maand vormt een thema het uitgangspunt voor de maaltijd.

Voor dinsdag 19 juli vanaf 17.00 uur is een barbecue georganiseerd. Samen aan Tafel vindt plaats in het inloopcafé van Promens Care, naast Het Bastion aan de Coevorder Wilhelminasingel 13. Omdat de capaciteit beperkt is, kunnen maximaal dertig mensen de gezamenlijke maaltijd nuttigen. Daarom moeten liefhebbers zich aanmelden. Dit kan tot uiterlijk vrijdag 15 juli om 12.00 uur. Aanmelden kan bij Maatschappelijk Welzijn Coevorden via het telefoonnummer 085-2735256. Deelname kost 7,50 euro per persoon en dat bedrag is inclusief een drankje.

Auteur

Redactie