Léon Pekelsma en Els Beukeveld aan de leiding in Zuidoosthoek Cup

Coevorden

Tennissers uit de regio strijden dit jaar opnieuw om de Zuidoosthoek Cup. De eerste twee toernooien kenden veel deelnemers.

Bij TC Rackem in Klazienaveen werd het maximale aantal van 150 inschrijvingen bereikt. Tijdens het Bij Maarten Open toernooi bij TC Bargeres in Emmen kreeg de organisatie het voor elkaar meer dan 200 tennissers te laten spelen. Na twee toernooien is de tussenstand opgemaakt. Bij de mannen is er een duidelijke koploper: Léon Pekelsma uit Schoonebeek met 205 punten. Op afstand volgen Frans Soppe en Gerrie Tabak met 158 punten.

Op de voet gevolgd

Bij de vrouwen is het verschil klein. De Coevordense Els Beukeveld staat aan kop met 158 punten, op de voet gevolgd door Patricia Geers, Nathalie Arendsz en Sanne Tabak met 157 punten. Tijdens de laatste twee toernooien - na de zomervakantie - valt de beslissing. Opgeven voor de toernooien kan nog altijd via www.toernooi.nl. Het Blokker Vesna Open Tennistoernooi is van 19 tot en met 28 augustus bij LTV Vesna in Veenoord. Het Vince Design CTC Open is van 3 tot en met 11 september bij CTC Coevorden.

Auteur

Redactie