Spartan Funrun is nieuw in Dalen

Dalen

Het dorp Dalen had in 2015 nog de Colorrun, maar die happening wordt dit jaar vervangen door een ander sportief evenement. De zogeheten Spartan Funrun wordt gehouden op zondag 25 september.

Plaats van handeling is sportpark ‘t Grootveld. De run is voor alle kinderen in de leeftijd tot en met 17 jaar. Kernwoorden van de run zijn uitdaging, plezier en modder. Op het sportieve parcours komt onder meer moutainclimbing aan de orde. Deelnemers baggeren door de modder om de finish te halen. Meer informatie of opgeven via de pagina van Move Your Body Dalen op Facebook of stuur een e-mail naar spartanfunrun@hotmail.com.

Wintertijdchallenge

Naast de Spartan Funrun wordt in de nacht van 29 op 30 oktober voor volwassenen een Wintertijdchallenge gehouden voor het goede doel Spieren voor Spieren. Het team van Move Your Body Dalen bestaat uit Heleen Coenen, Jennifer Miedema, Ilse Brand en Karen Halmingh.

Auteur

Redactie