Eindelijk weer een droog Full Colour Festival in Emmen | Fotoreportage

Emmen

Het Nederlandse weer was toch wel het thema van het Full Colour Festival in 2015. Het feest - dat zondag plaatsvond - werd zes weken eerder gehouden dan de voorgaande edities vanwege het vaak zo slechte weer in augustus.

Een gok van de organisatie, die erg goed uitpakte. De zon straalde, de temperatuur was goed en bovenal: de regen bleef uit. Het multiculturele festival vond plaats op het Raadhuisplein in Emmen. Bezoekers zagen onder meer twee koren van Kids Gear uit Oeganda, een drumworkshop voor jong en oud, de Bijlmerstreetband en een modeshow van vijftien vrouwen van het Emmer asielzoekerscentrum. Vanzelfsprekend stonden er op het plein standjes met lekkernijen van over heel de wereld. De foto’s zijn gemaakt door Paul Barelds uit Emmen.

Auteur

Redactie