Mantelzorger Geke Meijer in zonnetje gezet

GEESBRUG

Tijdens de verjaardag van mevrouw De Weerdt werd de mantelzorger Geke Meijer in het zonnetje gezet. Meijer zorgt al 25 jaar voor mevrouw De Weerdt, die 91 jaar werd en nog zeer helder van geest is.

Meijer verricht bijna alle voorkomende werkzaamheden zoals eten maken, boodschappen doen en doktersbezoek. Soms helpt zij haar met in en uit bed komen en met kousen aan en uit doen wanneer ze invalt voor de thuiszorgbegeleiding. Daarom is Meijer ook het gouden handje voor Icare thuiszorgbegeleiding, die haar ook in het zonnetje zette. “Je hoeft haar maar te bellen en ze is er als wij niet kunnen’’, zegt Hennie Klasen van Icare. Na de koffie en het gebak gingen beide vrouwen 's avonds uit eten. Dat werd de jarige en jubilaris aangeboden door organisator Aafje Klasen.

Auteur

admin