G1000 Coevorden richt vanavond stichting op

Coevorden

Stichting G1000 Coevorden ziet later vandaag - maandag 11 juli om 19.30 uur - het levenslicht. Onder toeziend oog van notaris Lennard Reinsma ondertekent het bestuur de oprichtingsakte in het tijdelijke onderkomen aan de Coevorder Friesestraat 26.

Het bestuur bestaat uit preses Jeanette Croezen, secretaris Arjan Pieters, penningmeester Johan Boekema, Harm Jan Veenstra, Carin Roelands en Paul Blaauwgeers. Door de oprichting van een stichting kan de G1000 in aanmerking komen voor fondsen en subsidies. De werkgroep middelen van de G1000 zoekt ondertussen sponsoren.

Dromen

De G1000 vindt plaats op 29 oktober en die dag komen inwoners van de gemeente Coevorden samen om ideeën uit te wisselen en te praten over hun dromen voor de eigen gemeente. Naast inwoners praten ondernemers, ambtenaren, politici en zogeheten vrije denkers mee.

Auteur

Redactie