Bewegingsdiploma voor jongste jeugd TVC

Coevorden

De jongste leden van Turn Vereniging Coevorden haalden zaterdag het bewegingsdiploma. Yvar Neep en Ria de Jong zijn speciaal bijgeschoold voor dit evenement van de KNGU om de motorische ontwikkeling van jonge kinderen te ontwikkelen en deze in te voeren tijdens de lessen van TVC.

Het afgelopen seizoen hebben de jongens en meisjes er op geoefend en zaterdag mochten ze hun kunsten aan het publiek laten zien. Voor het middaguur waren de peuters aan de beurt onder leiding van Ria de Jong. Het was een gezellige happening in de Coevorder brede school SOM. Er werden twintig verschillende oefeningen afgewerkt en de ouders hielpen mee. De kinderen kregen een diploma en een boekje met speelse oefeningen van Nijntje mee naar huis.

Kleuters

Na het middaguur waren de kleuters en de jongens tot 6 jaar aan de beurt onder leiding van onder meer Yvar Neep. Voor hen waren de oefeningen enigszins anders en ook die jeugd werd beloond met een diploma en een boekje. “Het was een gezellige en leerzame afsluiting van het seizoen”, laat Ria de Jong weten namens TVC. Meer informatie over TVC op www.tvc-coevorden.nl.

Auteur

Redactie