Zweelermarkt start op zaterdag 16 juli

Aalden

De 45e editie van de Zweelermarkt wordt gehouden van zaterdag 16 tot en met woensdag 20 juli. De exacte locatie is de brink in Aalden. Nieuw is de start op zaterdagavond met de coverband CCR-Revival.

De activiteiten worden maandagavond voortgezet met de zeskamp en daarna een playbackshow in de feesttent. Bedrijven, buren, vrienden, verenigingen en sportteams kunnen zich opgeven via het e-mailadres j.m.bruinsma@home.nl of via de pagina van Stichting Zweelermarkt op Facebook.

Kloep'm

De warenmarkt is op dinsdag met zang- en dansartiesten. Het zogeheten Kloep’m wordt dinsdagavond gehouden in de feesttent in samenwerking met Stichting Sweelpop. Er wordt gekropen op zand, waarna een beachparty volgt. De warenmarkt wordt ook gehouden op woensdag met een optreden van onder meer shantykoor De Sweelsingers. In de feesttent wordt twee dagen lang een stempelpost ingericht voor de fieters van de Drentse vierdaagse. Er is een kermis van maandagavond tot en met woensdagavond. De Zweelermarkt wordt woensdagavond vanaf 19.00 uur afgesloten door de Brandweer Zweeloo. De brandweerlieden geven namelijk demonstraties.

Auteur

Redactie