Route reclamekaravaan van de Gouden Pijl bekend

Emmen

De route van de reclamekaravaan is bekend. Een bonte verzameling voertuigen rijdt vanaf negen uur 's morgens een grote ronde door de regio. Daarbij trekt de karavaan ieder jaar veel bekijks.

In de reclamestoet rijden sponsors en partners van De Pijl mee. Zo is de blauw versierde aanhanger van RTV Emmen ieder jaar opnieuw een grote blikvanger. Maar ook andere voertuigen als bijvoorbeeld de veiligheidsdiensten en oldtimers trekken de aandacht. Deelnemers doen bovendien vaak hun best de voertuigen binnen het fietsthema uit te dossen. Al vroeg in de ochtend stelt de reclamekaravaan zich op ​bij ​het Hampshire Hotel in Emmen om vanaf daar een lange route door Zuidoost-Drenthe af te leggen. De stoet trekt door de gemeentes Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn en zal rond half vier weer terug zijn. Dan verzamelen de deelnemers van de karavaan zich aan het parcours van de Gouden Pijl. Het publiek langs het parcours zal het ook meemaken; in het programma is ruimte voor enkele rondes tussen de koersen door. Om 16.30 start de eerste ronde van de reclamekaravaan over het parcours. Om 18.30 staat de stoet wagens weer klaar om nog twee rondes te maken. Kijk voor meer informatie over de route en deelnemers op www.goudenpijl.nl.

Auteur

Redactie