Coevorder techneut Erwin Wolting valt opnieuw in de prijzen

Emmen

FCA Netherlands organiseert jaarlijks de zogeheten Top Technician competitie. Technici van Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo en Jeep gaan voor de felbegeerde titel. Eén van de winnaars is Erwin Wolting.

De Coevordenaar werkt bij Auto Palace in Emmen en won de nationale prijs alweer voor de derde keer. Wolting mag zich een jaar lang Top Technician Fiat van Nederland noemen. De finaledag was in het Duitse Furstenau.

Lelystad

De eerste ronde leverde 73 technici op. Zij plaatsten zich voor de tweede ronde in Lelystad. Daar was sprake van meerkeuze en open vragen. Ook moesten er praktijkopdrachten worden uitgevoerd door de deelnemers. Uiteindelijk kwalificeerden 48 technici zich voor de eerder genoemde finaledag. Foto: Auto Palace Emmen

Auteur

Redactie