Hondsrug College: geslaagden na herkansing

Emmen

Dit zijn de geslaagden van het Emmer Hondsrug College na de herkansing.

Basisberoepsgerichte leerweg Emmen: Ariane Goncalves Ribeiro. Exloo: Jordy Berndt. Veenoord: Melanie de Jonge. Kaderberoepsgerichte leerweg Emmen: Eline Holtrop, Darko Mijajlovic, Danique Pinna, Alicia Tweeboom, Willem-Marc Velema, Tiffany Wanders, Nienke Jipping. Emmer-Compascuum: Romy Setz. Nieuw-Weerdinge: Robin Vooijs. Odoorn: Thalia Klifman. Mavo Emmen: Gradus Brink, Mirte Stenekes. Erica: Larissa Schutrups. Nieuw-Dordrecht: Miranda de Jong. Havo Borger: Job Koning. Emmen: Ilse Jager, Lotte Katerberg, Janiek Kuiper, Sjoerd van der Sluijs, Melvin Smid. Klijndijk: Lesley Haandrikman. Nieuw-Schoonebeek: Kristy Rogge. Schoonoord: Francine van Nee. Sleen: Myrthe Veuger. Valthermond: Claudia Dubbelboer. Vwo Emmen: Harun Arici. Emmer-Compascuum: Sanne van Huizen. Klazienaveen: Jorieke Buirs. Schoonoord: Elisabeth van Nee.

Auteur

Redactie