Geslaagden in het Bosbad Zwinderen

ZWINDEREN

De belangstelling was groot afgelopen zaterdagmorgen tijdens het diploma zwemmen in het Bosbad. Vol trots keken de ouders en opa en oma’s toe hoe hun kroost het er vanaf bracht.

De volgende kinderen kregen een diploma uitgereikt: Diploma A: Cas Baanvinger, Basjan Beuving, Rosanne Boertien, Hanna Duursma, Robine Jukema, Ibo Kreunen, Milan v.d. Sleen en Florien Veld. Diploma B: Stef Baanvinger, Heleen Benjamins, Joshua Bikker, Marlou Bikker, Sam Blaauwgeers, Florien Duinkerken, Joël Giethoorn, Carmen Kleine, Levi Knol, Tristen Kortman, Nova-Lee Kuiper, Jelijn Lekkerkerker, Yanick Mulder, Casper van Lent, Maaike Mol, Lianne Otten, Noah Pater, Carice Schoonen en Lynn Smit. Diploma C: Delano Anninga, Myron Dekker, Nigel Enting Boot, David Kreeft, Hanna Kreeft, Jens Lanting, Emma Otten, Jenna Otten, Simone Otten, en Noor Wiesenekker Zwemvaardigheid 1: Sannah Beuving, Ruben Eefting, Lillian Lensen, Chanoa Metselaar, Kyara Metselaar, Faya Metselaar, Danique Vredeveld en Julia de Vries. Zwemvaardigheid 2: Emy van der Ende, Rosa Matena, Marcia Metselaar en Anne-Wil Wijthoef.

Auteur

admin