Geslaagden Esdal College na herkansing

Emmen

Ook de scholieren die na een herexamen zijn geslaagd willen wij feliciteren met deze geweldige prestatie.

Emmen, Oosterstraat vwo gymnasium Marjolein Spijkerman, Emmen. atheneum Daniëlle Bos, Emmen; Rolf Dilling, Emmen; Bas Koopman, Emmen; Julia Kroezen, Emmen. havo Nathalie Bakker, Emmen; Marloes Goos, Emmen; Ivar Holdtman, Emmen; Maik Huser, Emmen; Erica; Christopher Kalk, Emmen; Amy Keuris, Emmen; Iris Kieft, Emmen; Maurice Kloese, Emmen; Zi-Wen Lin, Erica; Sebastiaan Lorius, Emmen; Kirsten Mooibroek, Emmen; Lisanne Muskee, Nieuw-Dordrecht; Karolien Nevels, Klazienaveen-Noord; Alinde Nieborg, Exloo; Marleen Popken, Exloo; Nikki Savenije, Erica; Max van Stiphout, Emmen; Ilse van Summeren, Dalen; Esmee Tempels, Dalerveen; Indy Timmer, Emmen. Emmen, Boermarkeweg vmbo – theoretische leerweg Melle Fischer, Emmer-Compascuum; Wouter Kiers, Emmen; Sofie Vellinga, Klazienaveen; Florine Wasscher, Emmen. vmbo – gemengde leerweg Eva Fissering, Noord-Sleen. Emmen, Weerdingerstraat vmbo –kaderberoepsgerichte leerweg consumptief-breed: Ben Luitjens, Emmen; Kim Plasman, Coevorden. dienstverlening en commercie: Maggie Benjaminsen, Emmen. handel en administratie: Hannah Michauk, Emmen; Jessica Robben, Emmer-Compascuum. instalektro: Casper Heijne, Ter Apel; Niels Rossing, Odoorn. verzorging algemeen: Melanie Dunning, Emmen; Robin de Jonge, Emmer-Compascuum; Pascal Kalk, Emmen; Iris Schonewille, Nieuw-Amsterdam. voertuigentechniek: Henry Nusse, Barger-Compascuum; Niek de Priester, Zwartemeer; Jorik Veen, Emmen. vmbo – basisberoepsgerichte leerweg handel en administratie: Eda Çavga, Emmen. vmbo – leerwerktraject voertuigentechniek: Rick Kloese, Klazienaveen. Esdal College Oosterhesselen vmbo – theoretische leerweg Dorien Tubben, Zweeloo. vmbo – basisberoepsgerichte leerweg dienstverlening en commercie: Iris Rotgers, Aalden. Esdal College Klazienaveen vmbo – theoretische leerweg Marissa de Boer, Nieuw-Schoonebeek; Arjan Harms, Emmer-Compascuum; Tom Schonewille, Klazienaveen. vmbo – gemengde leerweg Rick van Oenen, Klazienaveen. vmbo – kaderberoepsgerichte leerweg bouwtechniek: Ryan Jeuring, Erica; Mike Schimmel, Zwartemeer. verzorging algemeen: Esmée Ottens, Emmen; Patricia Poker, Barger-Compascuum. vmbo – basisberoepsgerichte leerweg bouwtechniek: Justin Sok, Nieuw-Dordrecht. verzorging algemeen: Jannissa Kolmer, Klazienaveen

Auteur

Redactie