Geslaagden Carmelcollege na herkansing

Emmen

Ook de scholieren die na een herexamen zijn geslaagd willen wij feliciteren met deze geweldige prestatie.

ATHENEUM Natasja Heijnen, Erica. HAVO Daniëlle Herben, Emmen; Elisa Jalving, Barger-Compascuum; Romy Karstenberg, Klazienaveen; Pelle de Vries, Erica; Sara Hermans, Emmen; Eva Kwant, Oosterhesselen; Dorjani van der Heide, Assen; Manouk Rappard, Emmen; Milou Schuurmans, Emmen. VMBO - mavo Lieke Boerrigter, Emmen; Sharona Borghuis, Emmen; Tarik Borkes, Benneveld; Casper Dorgelo, Emmen; Jordy Gierveld, Emmen; Lisane Hoesen, Emmer-Compascuum; Joanne Koopmans, Emmen; Edo Salihović, Emmen; Calvin van der Scheer, Emmen; Rick Schoenmaker, Klazienaveen; Lyan Schreur, Nieuw-Amsterdam; Fleur Sewüster, Schoonebeek; Dawud Qadiri, Aalden. VMBO– kaderberoepsgerichte leerweg Sport-, Dienstverlening en Veiligheid Lars Doldersum, Emmen; Kiki Oosterman, Gieten. Dienstverlening en Commercie Johara Aboubaker, Emmen; Madelon Wessels, Emmen. Technologie en Commercie Abdul Acar, Emmen; Burak Cetingüney, Emmen; Nick Horstman, Emmen; Calvin Meijer, Oosterhesselen. Technologie en Dienstverlening Yusuf Acar, Emmen; Ali Altan, Emmen; Akin Dipi, Emmen. VMBO – basisberoepsgerichte leerweg Technologie en Commercie Maik Bosma, Emmer-Compascuum. Technologie en Dienstverlening Eldin Kovać, Emmen.

Auteur

Redactie