Een 'Ommetje rond De Kiel'

De Kiel

Dorpsbelangen De Kiel houdt ook in juli en augustus het zogeheten Ommetje rond De Kiel. Het Ommetje rond de Kiel staat elke maandagmiddag voor een wandeling van ongeveer twee uur.

Een gids vertelt niet alleen over de geschiedenis van het dorp, maar wijst ook op de kunst en cultuur, de flora en fauna, de bedrijvigheid en de toekomst van De Kiel. De wandeling start telkens om 14.00 uur bij het dorpshuis in De Kiel. Het gezelschap trekt eerst oostwaarts richting het veen en daarna naar het westen richting het bos. Deelname kost drie euro voor volwassenen. Zij krijgen een speciale ansichtkaart van De Kiel. Vooraf opgeven is niet nodig. De precieze data zijn 4, 11, 18 en 25 juli plus 1, 8, 15, 22 en 29 augustus. Meer informatie via 0591-382264 of bezoek de website www.rondomdekiel.nl.

Auteur

Redactie