Geslaagden De Nieuwe Veste na herkansing

Coevorden

Dit zijn de geslaagden van scholengemeenschap De Nieuwe Veste in Coevorden na de herexamens.

VWO Ardanica Assink, Coevorden; Bert Jansen, Schoonebeek; Hans Kunstman, Coevorden; Roy Lindeboom, Oosterhesselen; Oscar Naudin ten Cate, Dalen. HAVO Thomas Berends, Coevorden; Joëlle van Hattem, Coevorden; Mandy Herr, Twist (Duitsland); Niek Hulst, De Krim; Claudia Kiewiet, Coevorden; Sander Kocks, Schoonebeek; Esther Maassen van den Brink, Coevorden; Marjolein Snijder, Coevorden; Stan van der Veen, Coevorden; Youri Wolbert, Coevorden. MAVO (TL/GL) Babet Berends, Coevorden; Luuk Boer, De Krim; Jorn ten Cate, Coevorden; Sherwin Deuten, Coevorden; Gerwin Hidding, Gees; Stefanie van Hooft, Coevorden; Herralt Hoving, Coevorden; Stan Jansen, Coevorden; Lotte Meijerink, Coevorden; Roos Meijerink, Coevorden; Joy Vrooland, Coevorden; Jeroen van der Werf, Emlichheim; Igor Wassenaar, Zwinderen; Martine Westenbrink, Dalen; Xander Wiersum, Coevorden. VMBO-BBL Dienstverlening en Commercie: Sharon ter Horst, Coevorden. VMBO-KBL Dienstverlening en Commercie: Rik de Lange, Coevorden; Kevin van der Veen, Coevorden. Technologie en Commercie: Twan Aasman Dalerpeel; Dilano Compagne, Coevorden; Jeremy Ebelties, Nieuw Amsterdam; Melvin Gubler, Dalen; Bryan Vroege, Dalen; Tom Wering, Dalerpeel.

Auteur

Redactie