Vijftig jaar Groei en Bloei afdeling Coevorden

De Krim

/COEVORDEN - De afdeling Coevorden van de Koninklijke Maatschappij voor Tuinbouw en Plantkunde - tegenwoordig beter bekend als Groei en Bloei afdeling Coevorden - bestaat vijftig jaar. De vereniging bestaat uit tweehonderd leden.

De Coevorder afdeling viert de mijlpaal met een fair, die verzorgd is door de leden. De tuinfair wordt zaterdag 2 juli van 11.00 tot 16.00 uur gehouden in de tuin De Kikkerhoek van de familie Van den Heuvel op het adres Jeulenwijk 2 in het Overijsselse De Krim. Er is sprake van onder meer groendecoratie, hoeden, viltfiguren, schilderijen, haakwerk, speksteen, keramiek, brocante, tuinornamenten, likeur en - uiteraard - planten. Verder klinkt er livemuziek. Ook wordt informatie gegeven over de ziekte van Lyme en over zorgboerderij De Eregast. De entree in De Kikkerhoek is gratis. Meer informatie staat op www.coevorden.groei.nl.

Auteur

Redactie