Snoeijing in Aalden breidt uit met sierbestratingsplein

Aalden

Wat ooit begon als agrarisch loon- en kraanbedrijf Snoeijing is al enkele jaren aangevuld met verkoop en aanleg van bestratingsmaterialen. Om de diversiteit aan sierbestrating overzichtelijk te kunnen tonen, openden Klaas en Martin Snoeijing vorige week in Aalden een sierbestratingsplein.

Dat is een plein van vierhonderd vierkante meter met keuze uit meer dan 250 soorten bestrating. Van betonklinkers tot getrommelde stenen, terrastegels, siergrind en alles daar tussenin. Tegenwoordig heeft het bedrijf klanten uit heel Drenthe en soms zelfs van daarbuiten. Met het nieuwe sierbestratingsplein kunnen potentiële kopers nu met eigen ogen zien wat de mogelijkheden zijn.

Advies

Het sierbestratingsplein is zeven dagen per week gratis te bezoeken. Wie graag advies wil, kan elke zaterdag van 8.00 tot 15.00 uur terecht en daarbuiten is een bezoek op afspraak mogelijk. Meer op www.snoeijinghandel.nl.

Auteur

Redactie