Nationale titel showdance voor Enjoy van TVC

Coevorden

In Ahoy Rotterdam vond zondag de nationale titelstrijd show- en streetdance plaats. Drie teams van TVC Coevorden wisten zich te plaatsen voor de finale: Enjoy, Release en Power Dance Squad (PDS).

In de categorie showdance 13 tot en met 17 jaar pakte Enjoy (foto) de zeer verdiende nationale titel. In de categorie showdance 18-plus gevorderd greep PDS net naast de titel en ging er met de tweede plaats vandoor. In de categorie hiphop kwamen Enjoy en Release in actie. Beide equipes lieten mooie dansen zien, maar grepen naast het podium.

Lara Croft

Het team Enjoy werd tweede in de voorronde, maar ging zondag met de titel naar huis vanwege een prachtige dans van Lara Croft. Het was een spectaculaire dans met prachtige liften en sprongen. Het team bestaat uit negentien dansers, die ook al de noordelijke titel wonnen tijdens de NNKS.

Auteur

Redactie