Ballonfestival Hardenberg trekt veel bezoekers

Hardenberg

Het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg is afgelopen weekend bezocht door zo’n 7000 mensen. “Het weer was fantastisch en alle activiteiten zijn vlekkeloos verlopen. We verheugen ons alweer op volgend jaar”, zegt Jos Warringa namens Evenementenhal Hardenberg.

Ongeveer dertig ballonnen gingen de lucht in. Door het gunstige weer kwam er veel publiek af op het spektakel aan de Vecht. Op het water vond zaterdag de zogeheten Drakenbootrace plaats. Het volgeboekte evenement was ook dit jaar weer een schot in de roos. In totaal namen 42 teams deel aan de strijd op de Vecht. De grote winnaar werd G&M Tent Rent Hardenberg. Het slotakkoord van de muziek was zaterdagavond voor de band 5 Brothers. De liveband speelde de tent plat.

Auteur

Redactie