Muzikale gezinsviering in dorpskerk Dalen

Dalen

De kinderen van de zondagsschool in Dalen hebben samen met enige leerlingen van de plaatselijke BWB-school en de Dalerveense Stidalschool een gezinsviering voorbereid. De viering voor en door kinderen is op zondag 26 juni vanaf 10.00 in de dorpskerk van Dalen.

Speciaal voor deze viering is een gelegenheidskoor opgericht met achttien jonge leden. Het koor krijgt begeleiding van het drumstel en de gitaar. De zondagsschool staat onder leiding van Gerda Kos en Nanja Grummel en bij het gelegenheidskoor heeft Gerny Snippe de touwtjes in handen. Het koor oefent al een aantal weken op vrijdagavond in kerkelijk centrum De Weme aan de Hoofdstraat. Koningin Ester is het thema van de gezinsviering en daarom mogen de kinderen verkleed als prins, prinses, koning of koningin naar de viering.

Auteur

Redactie