Volop beachsoccer op Ermerstrand in eredivisie

Erm

Op het Ermerstrand in Erm wordt zaterdag 25 juni vanaf 9.30 uur de voorronde van het nationaal kampioenschap beachsoccer gehouden. In elk geval dertig mannen- en twintig vrouwenteams doen mee.

Zij strijden in Erm voor een plaats in de finale, die in Scheveningen wordt gehouden. De samenwerking tussen Beachsoccer Drenthe en Ermerstrand heeft ervoor gezorgd dat het toernooi op zaterdag een officiële erkenning heeft gekregen van de Beach Soccer Bond Nederland.

Feest

Bij de beachclub is zaterdag sprake van een gratis te bezoeken feest. DJ Bernard draait vanaf 17.00 uur en DJ Jeff Free vanaf 21.00 uur. De eredivisie speelt zondag 26 juni van 11.00 tot 18.00 uur een competitieronde voor het kampioenschap. Twaalf teams gaan de strijd aan. Meer informatie staat op www.ermerstrand.nl.

Auteur

Redactie