Succes voor jonge kickboksers Veronique Hinderiks en Derk Timmer

Coevorden

De twee jonge kickboksers van Team Lomulder uit Coevorden waren recent succesvol tijdens het kickboksgala van Loasana Events in Groningen. Zij trainen in de Coevorder sportschool Training Factory.

De 13-jarige Veronique Hinderiks uit Coevorden vocht een jeugdklasse partij van drie keer één minuut. Daarin domineerde zij door middel van haar slimme vechttechniek. Na drie ronden werd de Coevordense overduidelijk uitgeroepen tot winnaar.

Derk Timmer

De 14-jarige Derk Timmer uit Coevorden vocht ook een jeugdklasse partij van drie keer één minuut. Timmer had de eerste ronde nodig om in zijn ritme te komen, maar toen hij doorkreeg wat mogelijk was won de tiener overduidelijk en versloeg zijn tegenstander. Hierdoor werd ook Timmer uitgeroepen tot winnaar.

Auteur

Redactie