Tweede Barrel Food Truck Fest in Emmen

Emmen

Families en vriendengroepen chillen op kleurrijke kleedjes rond pallets en aardappelkistjes, terwijl kinderen plezier maken bij de fonteintjes. Dat is het Barrel Food Truck Fest op het Raadhuisplein in Emmen.

Streetfood in alle denkbare variaties wordt op zaterdag 25 en zondag 26 juni geserveerd door maar liefst dertig verschillende creatieve kleurrijke foodtrucks. Sinds de eerste editie van vorig jaar - waarmee het Raadhuisplein werd ingewijd - kan ‘Barrel’ rekenen op veel fans. De foodtruckers komen uit heel Nederland. Indian Roast is opnieuw van de partij met onder meer kipburgers op naanbrood. Verder zijn er enkele andere bekenden van vorig jaar, maar ook heel veel nieuwe gezichten te zien.

Hangplekken

Er wordt gezorgd voor onder meer Surinaamse lekkernijen, wraps, burgers, smoothies, flammkuchen, stoofvlees, muziek, zitplaatsen, een bar, hangplekken en drankjes. Overal op het terrein en bij de foodtrucks kunnen bezoekers contant betalen. Barrel Food Truck Fest is op 25 juni van 13.00 tot 22.00 uur en op 26 juni van 13.00 tot 20.00 uur. Entree is gratis. Meer informatie staat op de website www.barrelfoodtruckfest.nl, Twitter, Instagram en Facebook.

Auteur

Redactie