Agnes Westerman hoofd hairstylist in Amsterdam

Dalen

Agnes Westerman van kapsalon Team Twins in Dalen is tijdens de aankomende Amsterdam Fashion Week verantwoordelijk voor de kapsels in catwalkshows van een aantal grote modeontwerpers.

Westerman is onder meer verantwoordelijk voor de kapsels tijdens de shows van het topdesignersduo Spijkers en Spijkers, grande diva van de vaderlandse mode-industrie Monique Collignon en een Belgisch modelabel. De hairstylist wordt backstage bijgestaan door een team van kappers, waaronder Team Twins-collega Manou Grijsen uit Nieuw-Weerdinge.

Modeplatform

De Fashion Week Amsterdam vindt twee keer per jaar plaats en is hét modeplatform van Nederland. Het evenement trekt niet alleen de aandacht van heel bekend en fashionminnend Nederland, maar ook de (inter)nationale media volgen de shows op de voet. Inmiddels staat alweer de 25e editie in de startblokken. Deze start op 7 juli en eindigt op 11 juli. Agnes Westerman uit Hardenberg is een grote naam in zowel de Nederlandse als internationale kapperswereld. Zij won verschillende Coiffure Awards, werd Kapper van het Jaar en werkte onder meer met topmodel Heidi Klum. Regelmatig vliegt zij de wereld over voor grote shows en seminars.

Auteur

Redactie