Opbrengst Emmer Haringparty in Wildlands naar Stichting Leergeld

Emmen

De opbrengst van de Emmer Haringparty gaat dit jaar, als cadeau aan Cees Bijl, naar Stichting Leergeld Emmen. Vrijdag 24 juni organiseert JCI Emmen ’t Suydenvelt voor de zesde keer de Emmer Haringparty.

Vrijdag 17 juni nam Cees Bijl in het nieuwe Atlas Theater afscheid als burgemeester van Emmen. Daarbij gaf Cees Bijl zelf aan dat wanneer men er aan dacht een cadeau te geven, hij een bijdrage aan Stichting Leergeld Emmen zeer op prijs stelt. Bijl draagt de Stichting een warm hart toe. Hij is in totaal vijftien jaar burgervader geweest van Emmen en steunde de afgelopen tien jaar stichting Leergeld als lid Comité van Aanbeveling.

Nortica

Dit jaar vindt de Emmer Haringparty opnieuw op een bijzondere locatie plaats. Vanaf 17.00 uur zijn mensen welkom bij het verblijf van de ijsberen en pinguïns in Nortica, Wildlands Adventure Zoo Emmen. Op deze locatie wordt gezorgd voor een passende ambiance met dito hapjes en drankjes. Voorgaande jaren is de lokale haringparty erg succesvol gebleken. Ondernemers hebben laten blijken dat de Emmer Haringparty hoog gewaardeerd wordt als zakelijk netwerk evenement, maar evenzeer als een goede gelegenheid om met vrienden en bekenden bij te praten onder het genot van verse haring, hapjes en een drankje. Toegangskaarten voor het evenement kosten 50 euro en zijn te bestellen via www.emmerharingparty.nl.

Auteur

Redactie