Zuidenveld Sleen werpt schaduw alvast vooruit

Sleen

Het brinkdorp Sleen moet nog een jaar wachten op het evenement Zuidenveld. Die happening in Sleen wordt gehouden op 7, 8 en 9 juli 2017.

Het plaatselijk comité Zuidenveld Sleen wil niets aan het toeval overlaten en organiseert nu al een informatieavond en wel op woensdag 22 juni vanaf 20.00 uur in mfc De Brink. Het comité geeft uitleg over het Zuidenveld en presenteert de visie en plannen voor de editie van volgend jaar. Men laat ook beelden zien van het vorige Zuidenveld in Sleen. Dat was in 2009. Het huidige comité in Sleen vindt dat ‘een bepaalde vorm van strijd tussen alle kernen de betrokkenheid vergroot’. De leden doelen daarmee op de achtkampcompetitie, die tot vorig jaar de rode draad vormde. De organisatie wil met iedereen in de Sleen en omgeving daarover praten.

Auteur

Redactie