Ballonfestival Hardenberg met veel muziek

Hardenberg

Het volledige muziekprogramma tijdens het Ballonfestival Hardenberg op 23, 24 en 25 juni is bekend. Er zijn in de grote feesttent op het nieuwe evenemententerrein aan de Vecht optredens van Bökkers, BTW Band, De Coronas en de Top-40 band 5 Brothers.

De BTW Band (voorprogramma) en Bökkers (hoofdact) bouwen een feest op donderdag 23 juni. De entree is die avond gratis. Een dag later kunnen fans een optreden van De Coronas bezoeken. Die show begint om 20.30 uur en de toegang kost vijf euro per persoon.

Muzikale broers

Op de derde en laatste dag van het Ballonfestival Hardenberg treedt de Top-40 band 5 Brothers vanaf 20.30 uur op. Deze band bestaat uit vijf opmerkelijk muzikale broers met een markante uitstraling. De toegang kost vijf euro. Naast alle muziek in de grote feesttent stijgen op deze drie dagen elke avond ongeveer dertig ballonnen op. Daarnaast vindt op zaterdag 25 juni een drakenbootrace plaats op de Vecht. De populariteit van dit sportieve evenement is enorm, want het is compleet volgeboekt. Dat betekent 42 teams die gaan strijden om de hoofdprijs. Voor meer informatie: ballonfestival-hardenberg.nl.

Auteur

Redactie