Alle geslaagden van Terra Emmen

Emmen

Vandaag kregen alle leerlingen te horen of ze geslaagd zijn voor de middelbare schoolperiode. Voor menig scholier was het een zenuwslopende dag, sommigen wisten het misschien al langer dat het goed zou komen. Hieronder de lijst met geslaagden van het Terra Emmen.

LWT Bas Esveld, Emmen, Romano Hilgen, Emmer-Compascuum. BB Daphne Blaak, Erm, Nicky van Briemen, Klazienaveen, Leona Dijk, Emmen, Dennis Doek, Nieuw-Amsterdam, Michel Graus, Emmen, Simone Hage, Schoonoord, Roos Harmers, Emmen, Bert Hilberts, Nieuw-Weerdinge, Daan Hütten, Radewijk, Jordy Huysmans, Emmer-Compascuum, Ewout de Jonge, Valthermond, Gwen Jonker, Emmen, Sil van Klingeren, Emmen, Sander Koops, Schoonebeek, Wesley Kuilder, Emmen, Jasper Löhr, Witteveen, Kenny van Loon, Emmen, Bas Nelis, Emmen, Giovanni van Os, Veenoord, Nick Pat, Schoonebeek, Iris Pelle, Erica, Marjolijn Pietersen, Emmen, Madelon Plasman, Emmen, Inge Pruisscher, Valthermond, Desteniy Roelofs, Erm, Sher Schipper, Nieuw-Weerdinge, Julia Schoterman, Witteveen, Denice Schulte, Zwartemeer, Bart Schuttrups, Emmen, Ilse Siekman, Nieuw-Amsterdam, Celine Steffens, Zwartemeer, Ilona Stoks, Emmen, Julian Taekema, Zweeloo, Sharon Toutenhoofd, 2e Exloërmond, Joran Uneken, Emmen, Rafaël Urgert, Elp, Maurice Valkeneer, Klazienaveen, Mercedes van Veldhuizen, Emmen, Madelon Vos, Erica, Tatum de Vries, Emmen, Danny Welink, Nieuw-Amsterdam, Stijn van Wijk, Sleen, Daniëla Zwols, Buinen. KB Rob Boekholt, Valthe, Melanie Boelen, Emmer-Compascuum, Nora Boer, Emmen, Stan Boonstra, Emmen, Ilse van den Brink, Emmen, Janique Dijck, Emmer-Compascuum, Lars Dobben, Erm, Thomas Dol, Emmen, Tamika Doornbos, Emmen, Chanou Florusse, Erica, Jack Fokker, Erica, Kay van Harteveld, Klazienaveen, Coen Hegemann, Emmen, Youri Heijnen, Nieuw-Schoonebeek, Melissa Kikkert, Coevorden, Gerjan Klamer, Emmen, Rense Klasens, Sleen, Anoeska Kruize, Nieuw-Weerdinge, Jeroen Kuipers, Emmen, Sylvana Kuipers, Valthermond, Thomas Lanters, Westerbork, Pien van der Leij, Emmen, Jacky Lotterman, Emmen, Erno Lubbers, Nieuwlande (Hoogeveen), Carlos Mackay, Emmen, Marcel Mennega, Eexterzandvoort, Henk Middelkoop, Nieuw-Dordrecht, Ariën Moes, Emmen, Kasper Oort, Wezup, Tirsa Paulusma, Emmer-Compascuum, Frank Scheltens, Schoonebeek, Rick Scheve, Emmen, Daan Smit, Gieten, Thomas Smit, Emmen, Sharon Soeteman, Emmen, Floor van Veen, Klijndijk, Brian Visser, Emmen, Kim Zuijderduijn, Veenoord. GL/TL Danique van Aarst, Emmen, Bairhum van As, Nieuw-Weerdinge, Robert van Bekkum, Noord-Sleen, Bram Berkhout, Schoonoord, Ilse Bischop, Emmen, Jasper Bisschop, Coevorden, Savan Boer, Valthermond, Nathalie Boer, De Kiel, Vicky Boxman, Zwartemeer, Quirine Bremer, Nieuw-Amsterdam, Verena ten Brink, Valthermond, Irene Cazemier, Emmen, Maylee Donker, Emmen, Emma Eisinga, Valthermond, Roel Engbers, Schoonebeek, Maarten Fidder, Schoonebeek, Pieter Geerts, Klijndijk, Laura Gerrits, Emmen, Anica Grafe, Klazienaveen, Koen de Groot, Klazienaveen, Giel de Groot, Klazienaveen, Leon Grooten, Erm, Esther Harmers, Emmen, Demi Hemel, Erica, Nick Hemel, Erica, Femke Hendriks, Westerbork, Jolie Hof, Emmen, Sam Hoogeveen, Elim, Jan Hoogland, Zwartemeer, Romy Huizing, Veenoord, Bjorn Jansen, Nieuw-Amsterdam, Inge Jeuring, Emmen, Ilse Karsten, Emmen, Tessa Keen, Valthermond, Ilse Kloostra, Nieuw-Dordrecht, Jonathan Koop, Nieuw-Amsterdam, Romée Kuiper, Sellingen, Maxime Kuipers, Emmen, Julia Kuipers, Emmen, Kelly van der Linden, Erm, Roy Lugtenberg, Veenoord, Robin Mik, Nieuw-Amsterdam, Sanne Mik, Nieuw-Amsterdam, Jolima Monster, Nieuw-Amsterdam, Danie Mooij, Valthermond, Didi Mulder, Valthermond, Joël Niemeijer, Tweede Exloërmond, Chris van Oenen, Veenoord, Michelle Oortwijn, Valthe, Erben Peters, Klazienaveen, Paloma Poelman, Emmen, Julian Post, Klazienaveen, Jonna Reinders, Borger, Beau Reins, Nieuw-Amsterdam, Fiona Scheffer, Aalden, Ronald Smale, Nieuw-Amsterdam, Maaike Stam, Klijndijk, Larissa Stevens, Hollandscheveld, Niels Sulmann, Emmen, Maureen Tieleman, Schoonebeek, Sarah Uiterwijk, Schoonoord, Anne van der Veen, Valthe, Kaylee Verschoor, Schoonebeek, Annelies Veuger, Nieuweroord, Levi van Vliet, Stadskanaal, Leon van Vliet, Schoonoord, Stijn Voorn, Emmen, Tobias Wiggerink, Emmen, Ashwin Wijn, Emmer-Compascuum, Arjen Wilting, Noord-Sleen, Zoey Wopken, Erica, Anouk Wubs, Emmen, Milenka Zaagman, Emmen, Fester Ziengs, Noord-Sleen, Oscar Zom, Emmen.

Auteur

Redactie